Proiectul demarat de Marian Iancu la Timisoara, "Euro Poli", este unul care a "consumat" pana acum o multime de antrenori, conducatori, jucatori si, evident, bani. Cu toate acestea, rezultatele au lipsit cu desavarsire, echipa de pe Bega nu a reusit sa cucereasca nici un trofeu in aceasta perioada.

Daca in fotbal se obisnuieste ca unele echipe sa-si schimbe destul de des antrenorii, la Timisoara cele mai dese mutari s-au facut in birourile celor care conduc clubul. Nici unul dintre cei care au fost numarul 1 la Poli, pe linie strict sportiva, din postura de manager, director general sau executiv, nu l-au multumit pe Marian Iancu, omul care baga banii in echipa. Acesta s-a aratat nemultumit de faptul ca nici unul nu a avut suficienta influenta pentru a se bate cu presedintii echipelor din Bucuresti.

Anton Dobos, fostul patron al lui Poli AEK, omul care a dus echipa din Bragadiru la Timisoara, a acceptat sa conduca in continuare clubul dupa ce a vandut actiunile, dar in cele din urma a sfarsit prin a fi pus pe liber. A urmat Emil Rosianu, prieten cu patronul, dar lipsit de experienta in lumea fotbalului s-a retras in functia de vicepresedinte.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.