Dupa ce saptamana trecuta i-au "dezintegrat" pe bulgari in ambele manse, handbalistii nationalei Romaniei si-au pus in gand sa repete isparva si in partida de astazi (ora 14.30, in direct la TV Sport), de la Tbilisi, contra Georgiei. De altfel, luand pulsul acestei intalniri, elevii lui Lucian Rasnita si Nicolae Munteanu nu-si pun nici un fel de probleme in privinta victoriei, singura lor preocupare fiind refacerea dupa obositorul drum spre tara baltica.

"Principalul nostru adversar va fi oboseala, pentru ca, in ceea ce priveste meciul, nu ne punem decat problema diferentei de scor", a spus portarul Laufceag. "Sincer, echipa Georgiei va fi un adversar facil pentru noi. De altfel, aceasta echipa nici nu conteaza in handbalul european. Am si spus ca singura formatie care ne va crea oarece dificultati in privinta calificarii la barajul pentru Europenele din 2008 va fi Letonia", a completat interul Sandu Iacob, convins ca Romania va face scor cu Georgia atat astazi cat si duminica (ora 11.00), in returul de la Constanta. Toate acestea in conditiile in care, clasati pe locul doi (cu 4 p) in grupa a 3-a preliminara (pe prima pozitie situandu-se Letonia, cu 6 p), handbalistii tricolori - apasati si de cele 4 titluri mondiale cucerite de vechile generatii - tanjesc sa ajunga la CE dupa o pauza de 11 ani.

Pentru asta insa, romanii vor trebui sa treaca si de letoni (pe 17 ianuarie, la Riga si, respectiv, pe 21 ianuarie, la Constanta), mai ales ca, se stie, doar primul loc din aceasta grupa asigura accederea la barajul din luna iunie.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.