Alaturi de capitanul Stelei, Mirel Radoi, atacantul camerunez Jeremie Njock va ocupa prima pozitie in topul celor mai bine platiti fotbalisti din Liga I

Patronul Adrian Mititelu a fost dispus sa plateasca o suma considerabila pentru a-l avea in echipa pe Njock, fostul jucator al echipei Brest, din liga a doua franceza, alaturi de Julius Wobay, reprezentand cel mai scump transfer din istoria clubului. "Din cate m-am interesat, Jeremie va avea, cel putin pentru acest retur de campionat, cel mai mare salariu din campionatul romanesc. L-am dorit inca de cand am preluat Universitatea, dar era foarte greu sa-l conving, deorece echipa era in liga a doua. Sunt convins ca aceasta investitie merita".

A primit si 130.000 de euro la instalare

"Njock va semna o fila pozitiva in istoria Craiovei si va fi demn de tricoul cu numarul 9 pe care-l poarta. Este un jucator adevarat", a mentionat patronul Universitatii. Atacantul a primit o prima de instalare de 130.000 de euro, urmand ca salariul sau anual sa se ridice la 250.000 de euro la care se adauga primele. Altfel, jucatorul camerunez a declarat pentru site-ul fostei sale echipe, Brest, ca la Craiova s-a simtit fotbalist si a precizat ca nu si-a propus sa marcheze un anumit numar de goluri in retur.

Radoi e primul la salarii

1. Radoi (Steaua) 350.000 E
2. Njock (U Craiova) 250.000 E
3. Ganea (Rapid) 200.000 E
4. Dica (Steaua) 180.000 E
Iacob (Steaua) 180.000 E
Zicu (Rapid) 180.000 E
Maldarasanu (Rapid) 180.000 E


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.