Directorul sportiv al gruparii Real Madrid, Predrag Mijatovici, a afirmat, ieri, ca intelegerea cu David Beckham, scadenta la finalul sezonului 2006/2007, nu va fi prelungita. Contractul dintre fostul capitan al nationalei Angliei si "galactici" expira pe 30 iunie, iar mijlocasul englez este liber sa discute cu alte cluburi pentru un eventual transfer.

De asemenea, Mijatovici a mentionat ca nu este exclus ca atacantul Antonio Cassano sa fie cedat la Internazionale Milano, cu toate ca patronul gruparii milaneze, Massimo Moratti, a negat interesul pentru internationalul italian. Oficialul madrilen a subliniat ca la Real singura criza existenta este aceea a rezultatelor, conducerea gruparii acordindu-i in continuare credit antrenorului italian Fabio Capello, adus tocmai pentru capacitatea sa de a "rezolva acest gen de probleme".

Potrivit presei internationale, mai multe echipe din SUA, Anglia si Italia sint interesate de serviciile lui Beckham. Jucatorul a fost titular in primele 3 sezoane petrecute la Madrid, dar si-a pierdut locul dupa venirea lui Fabio Capello la inceputul acestui sezon. El a jucat titular in 5 jocuri si ca rezerva in alte 7 in cele 16 etape din Primera Division.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.