Mircea Sandu s-a intilnit ieri la sediul FRF cu Valentin Alexandru, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru a stabili datele calendaristice ale returului. A ramas stabilit ca etapa a 21-a sa inceapa pe 24 februarie, doar evenimente cu totul speciale putind amina reluarea meciurilor din Liga I la data convenita ieri. Informatia a fost confirmata de Valentin Alexandru, care a declarat ca este de preferat evitarea programarii etapelor intermediare.

"Asa se joaca in toate campionatele importante. Returul va incepe in 24 februarie, iar daca se vor inregistra fenomene meteo de o intensitate deosebita in acea perioada, astfel incit sa nu se poata desfasura partidele, comisiile abilitate vor decide daca e necesara aminarea", a spus Alexandru. La intilnire trebuia sa participe si Dumitru Dragomir, dar acesta a lipsit din motive personale.

Celsius taie din vacanta de iarna

Mircea Sandu a abordat si subiectul schimbarii calendarului competitional incepind din sezonul 2008-2009. "Am cerut si am primit rapoarte privind evolutia vremii in ultimii cinci ani. Daca tendinta este cea manifestata in aceasta perioada, adica de incalzire, nu vad de ce nu am fi flexibili pe viitor. Mi s-ar parea atractiva o competitie interna care sa inceapa prin august, sa se joace pina in decembrie si sa se reia la sfirsitul lui ianuarie dupa citeva saptamini de pauza", a declarat ieri Mircea Sandu. Toate aceste modificari vor fi analizate in viitoarea Adunare Generala.