In finala pentru locurile 3-4, intre Progym Gheorgheni si Dinamo, arbitrul Molnar a fost batut de doi dinamovisti

Steaua Bucuresti si Sport Club Miercurea-Ciuc se afla la egalitate, 3-3, dupa sase meciuri disputate in finala campionatului national de hochei. Dupa ce au castigat clar primul meci, disputat vineri pe patinoarul Vakar Lajos, scor 3-1, harghitenii au fost invinsi de stelisti in partida de sambata. Stelistii au condus cu 5-0, dar au avut emotii mari pe final, cand ciucanii au revenit senzational si au stabilit scorul final, 5-4. Meciul decisiv al finalei se va disputa pe patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti, pe 4 martie.

In finala mica a campionatului national, disputata intre Progym Gheorgheni si Dinamo, arbitrul Alexandru Molnar a fost batut de doi jucatori dinamovisti. "In minutul 57, secunda 42, am acordat pedeapsa de cinci minute plus pedeapsa de meci de rea conduita pentru ca portarul Radu Viorel a lovit un adversar cu manerul crosei. M-am dus sa-i comunic decizia, iar Radu Viorel a parasit poarta si a venit dupa mine, desi cei doi arbitri de linie au incercat sa se opuna. In acea invalmaseala, Radu Viorel a reusit sa ma loveasca cu crosa in cap si cu manusa de prins. Am incercat sa ies de pe gheata, insa m-am impiedicat de un parg si am cazut. Am vrut sa ma ridic, insa jucatorul Bogdan Dima s-a napustit asupra mea si a inceput sa ma loveasca cu pumnii", a povestit Molnar incidentul. Marian Dinu, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a spus ca cei doi batausi risca sa fie exclusi din viata sportiva.

Referitor la incidentele de la Gheorgheni, vicepresedintele Federatiei, Janos Kurko, a declarat ironic: "Sper ca aceasta sa fie ultima bataie pe care o ia Molnar, care are 50 de ani si ar trebui sa iasa la pensie".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.