Andrei Ionescu a refuzat prelungirea contractului. Tanarul mijlocas oltean nu a mai vrut prelungirea contractului cu "U" Craiova, declinand oferta lui Adrian Mititelu, care-i oferise 500.000 de dolari pe cinci ani.

La fel ca si tanarul Goe din schita lui Caragiale, care, vazandu-se prea mult bagat in seama, reactioneaza ca un copil lenes, rasfatat, needucat si obraznic, Andrei Ionescu, fara a avea un merit deosebit la echipa, se comporta ca si personajul mai sus-amintit. Finantatorul echipei din Banie, Adrian Mititelu, s-a aratat foarte dezamagit de decizia jucatorului.

"Este o lovitura foarte puternica pentru mine acest refuz. I-am oferit un contract de 500.000 de dolari pe cinci ani, fiind omul in jurul caruia voiam sa construiesc o echipa competitiva. Dupa ce va termina cele sase luni de contract, il vom suspenda doi ani, conform regulamentului in vigoare. Tricoul cu numarul 10 isi va gasi inlocuitorul in scurt timp. Chiar daca va reveni asupra deciziei si va semna, nu va mai fi acelasi ca si pana acum", a spus Mititelu.