Criza de la Madrid se adinceste: Real a suferit a doua infringere consecutiva, iar postul lui Capello, aflat in razboi cu jucatorii, se clatina. Presa din Anglia sustine ca Mourinho, cazut in dizgratie la Chelsea, ar putea deveni, din vara, antrenorul galacticilor. Presedintele madrilenilor, Jose Ramon Calderon, recunoaste ca portughezul este prima optiune, in cazul in care se hotaraste sa plece de la Chelsea.

Adoua infringere consecutiva a lui Real Madrid in campionat nu putea scapa fara urmari. Luni, presedintele gruparii madrilene, Jose Ramon Calderon, impreuna cu directorul sportiv, Pedrag Mijatovici, l-au convocat la sedinta pe Fabio Capello. Desfasurata in spatele usilor inchise, intilnirea a durat o ora si jumatate, la ea participind si secretarul tehnic, Franco Baldini.

De altfel, tehnicianul italian nu a mai luat parte la antrenamentul programat luni la prinz, care a fost condus de secundul Toni Grande. Calderon si Capello nu au facut nici un fel de declaratii la plecare, singurul care a adresat citeva cuvinte presei fiind Mijatovici.

"Dupa meciul cu Deportivo am ajuns intr-o situatie in care nu credeam ca vom ajunge. Am vorbit sincer despre toate necazurile. Este o situatie neplacuta, dar una care poate fi rezolvata. Am detectat toate problemele si le vom remedia. Vom aplica masuri", a declarat directorul sportiv, fara a detalia.

Se pare ca Fabio Capello a scapat situatia din mina in vestiar, numa rul jucatorilor nemultumiti crescind cu fiecare saptamina care trece. Italianul nu mai are nici macar sprijinul conationalilor sai Cassano si Cannavaro sau al brazilianului Emerson, unul dintre jucatorii pe care Capello i-a luat cu el oriunde a mers. Pe lista nemultumitilor se mai afla si vedetele Ronaldo, Beckham sau Diarra.

Presa engleza a avansat chiar supozitia ca, din vara, Capello sa fie inlaturat, urmind ca pe Bernabeu sa vina Jose Mourinho. Portughezul se afla in relat ii reci cu conducerea gruparii de pe Stamford Bridge si este tentat sa plece la vara, Real Madrid fiind o provocare pe masura. Mourinho ar reveni astfel in Spania, dupa ce a fost ajutorul lui Bobby Robson si al lui Van Gaal, la Barcelona.

Lista neagra

Se pare ca, in discutiile pe care le-a purtat cu conducerea madrilena, Capello a alcatuit o lista cu jucatorii care nu au dat randamentul asteptat. Potrivit publicatiei AS, cei opt jucatori care l-au dezamagit pe italian sint: Raul, Beckham, Cannavaro, Emerson, Robinho, Cassano, Salgado si Guti.

JOSE RAMON CALDERON (presedinte Real Madrid):" Daca Mourinho este dispus sa paraseasca Londra, Real Madrid va negocia cu el."

De la Red, la Zaragoza

Gruparea de pe La Romareda a cistigat cursa cu Getafe pentru achizitionarea tinarului mijlocas al lui Real Madrid, Ruben de la Red, care va fi imprumutat la Zaragoza, pentru un transfer definitiv urmind sa plateasca 1,5 milioane de euro. De asemenea, aragonezii nu au voie sa-l vinda pe jucator rivalilor de la Barcelona sau Atletico Madrid.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.