Galatasaray, echipa antrenata de Gheorghe Hagi, s-a departat de titlu, dupa ce a pierdut, sambata seara, cu 1-2, partida disputata, in deplasare, contra lui Samsunspor, formatia la care joaca Giani Kirita.

Antrenorul roman a fost din cale afara de furios dupa acest esec, venind la conferinta de presa doar pentru a "tuna si fulgera" impotriva arbitrilor. "Este incredibil ca Samsunspor nu a ramas cu un om mai putin! Kirita ar fi trebuit eliminat inca de la inceputul meciului. Comentatorii TV trebuie sa se uite la fazele jocului si sa le analizeze. Este dificil sa joci in deplasare impotriva unui astfel de adversar", a spus Hagi, citat de cotidianul "Fanatik".

Dupa ce a facut, rosu la fata, acest comentariu succint, "principalul" Galatei s-a ridicat de la masa si a parasit in graba sala de conferinte, fara sa astepte alte intrebari. In opinia jurnalistilor din "Tara Semilunei", prin aceasta infrangere, Galatasaray si-a compromis, in mare masura, sansele de a deveni campioana in anul centenarului.

"Daca aceasta echipa, adica Galatasaray, este candidata la titlu, eu sunt ori vapor, ori autobuz. Ce face o candidata la titlu? Intra pe teren, joaca bine, inscrie goluri, castiga puncte si pleaca. Eu nu am vazut o astfel de echipa pe teren", s-a mentionat intr-un articol semnat de Ismet Tongo, in "Fanatik", in timp ce specialistii de la "Vatan" au considerat ca "in cele din urma, Galatasaray a fost ranita grav in lupta pentru titlu. Echipa galben-rosie a jucat sub orice critica la Samsun"!

In campionatul Frantei, Claudiu Keseru a deschis scorul pentru FC Nantes, in partida castigata de "canari", cu 2-1, pe teren propriu, in fata lui Strasbourg. Tot romanul, elogiat de coechipieri si de presa din Hexagon, a fost cel care a centrat de pe partea dreapta, lui Quint, pentru golul decisiv. Keseru a iesit de pe teren in aplauzele spectatorilor, in 74’, fiind inlocuit de Florin Bratu. Sa fi auzit si Piturca de isprava romanului?

Si Eugen Trica si-a trecut numele pe lista marcatorilor in week-end-ul care tocmai a trecut. Ex-stelistul a inscris golul lui Litex Loveci, in infrangerea (1-2) suferita, in deplasare, in fata lui Lokomotiv Sofia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.