Ultimele achizitii ale echipei Poli Timisoara, fundasul Cosmin Contra si atacantul Viorel Moldovan, au fost prezentate oficial, cei doi semnand contracte pana in 30 iunie 2005 cu echipa timisoreana.

Cosmin Contra va purta tricoul cu numarul 10, in timp ce Viorel Moldovan si-a ales numarul 9, cel care i-a purtat noroc, in opinia lui, in cariera de atacant. "Era normal sa aleg tricoul cu numarul 9, pentru ca mai peste tot unde am activat am jucat cu acest numar si mi-a purtat noroc. Este si numarul atacantului care marcheaza goluri si sper sa marchez si aici, pentru Poli, cat mai multe goluri", a spus fostul jucator al echipei elvetiene Servette Geneva.

A refuzat Dinamo si Rapid

Viorel Moldovan a explicat ca, dupa ce a promis ca va veni la Timisoara, a fost nevoit sa refuze oferta Rapidului: "Am fost contactat in ultimul timp si de Dinamo, si de Rapid. Ma onoreaza interesul lor vizavi de mine, pentru a ma aduce la Rapid, dar am ales sa vin la Timisoara pentru ca a fost prima echipa care m-a contactat. Cred ca nu era corect sa plec acum, dupa ce am afirmat anumite lucruri, sa ma duc la Rapid sau in alta parte".

La randul sau, Cosmin Contra a precizat ca a ales sa vina la Poli Timisoara din mai multe motive. "Unul ar fi ca am aici familia si pot sa fiu alaturi de ea, fiindca este cea mai importanta. Apoi vreau sa o ajut pe Poli pana in vara, impreuna cu Oli, ca sa facem o echipa competitiva pentru la anul, pentru ca eu sunt sigur ca acesta este gandul tuturor. Totusi, nu trebuie sa ne hazardam ca vom castiga 45 de puncte. Nu numele castiga meciurile, ci jucatorii care trebuie sa munceasca pe teren", a spus Contra.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.