Ionel Ganea a revenit la Rapid dupa sase ani petrecuti departe de Giulesti

Atacantul a fost prezentat oficial ieri si s-a pozat in tricoul care i-a apartinut lui Cristi Sapunaru, tricoul cu cifra 19, numar pe care Ganea si l-a dorit in mod special, dintr-o superstitie.

Noua achizitie a clubului de sub Podul Grant a venit insa cu vesti mai putin bune pentru suflarea rapidista. "Din punctul meu de vedere, lupta pentru titlu este incheiata. Cred ca diferenta dintre Dinamo si noi este prea mare", a spus pesimistul Ganea.

Nu se teme de concurenta

Acesta a tinut sa precizeze ca nu crede ca echipele din provincie pot pune probleme in lupta pentru castigarea campionatului, singurele cluburi care se vor bate pentru locurile care asigura prezenta in cupele europene fiind tot Dinamo, Steaua si Rapid.
Impreuna cu secretarul general al Rapidului, Constantin Zotta (dreapta) Ganea a prezentat mandru tricoul pe care il va purta in urmatorii trei ani

Atacantul nu se teme de concurenta pentru postul de titular si spune ca este pregatit sa se lupte cu oricine:

"Pe orice post exista concurenta si asa trebuie sa fie in mod normal. Eu cred ca pot face fata si nu mi-e frica de nimeni". Colegul sau din linia ofensiva, Viorel Moldovan, a gasit o modalitate pentru a elimina orice disputa interna pentru postul de titular. "Pe mine nu ma sperie si nu m-a speriat niciodata concurenta. Am fost si sunt obisnuit cu astfel de concurenta. O sa-l las pe Ionel sa se bata cu fundasii adversi, iar eu o sa vin pe final de meci sa culeg roadele", a glumit Viorel.

Ganea, cainele de paza al lui Copos
Ionel Ganea a avut o iesire nervoasa la adresa jurnalistilor. Motivul? Unul simplu! Presa il critica degeaba pe patronul clubului. "Voi (n.r.-ziaristii) creati atmosfera la cluburi. Sunt doua ziare care il ataca pe Copos si voi scrieti in functie de simpatii si afinitati. Am vrut sa fiu prieten cu lumea, dar vad ca nu prea am cu cine", a tunat Ganea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.