In buna traditie giulesteana, la prezentarea oficiala a lui Ionel Ganea, oficialii formatiei din Grant si-au trimis cateva sageti. Cu zambetul pe buze, Razvan Lucescu a admis ca are o pozitie destul de fragila pe banca Rapidului, fiind constient ca patronul ii tot cauta cate un inlocuitor.

Pe Razvan Lucescu il asteapta un retur de foc. Cu George Copos la birou si cu Ionel Ganea in vestiar, antrenorul rapidist se va bucura de putine momente de liniste. Faptul ca se zvoneste ca George Copos l-a contactat si pe Ioan Andone, dupa ce a discutat inainte de Craciun cu Ladislau Bölöni si Viorel Hizo, nu l-a deranjat prea tare pe Razvan Lucescu. Constantin Zotta a tinut sa infirme faptul ca George Copos a discutat cu Andone, spunand ca acestia... au discutat, dar pe alta tema. "Nu este nimic adevarat in faptul ca domnul Copos l-a contactat pe Andone. Este adevarat ca au vorbit, dar despre un jucator pe care dorim sa-l transferam", a spus Zotta.

"La Rapid vor fi saptamanal negocieri cu alti antrenori. Nu este o mare problema pentru mine. Vom incerca sa ne intarim din toate punctele de vedere, mai ales mental. Va trebui sa stim sa reactionam altfel cand vom fi dezavantajati. Trebuie sa fim pregatiti pentru presiunea la care ne va supune patronul si sa gestionam mai lucrurile decat am facut-o pana acum. Putem sa ne indeplinim obiectivele, locul doi si castigarea Cupei Romaniei", a declarat actualul antrenor al Rapidului, Razvan Lucescu.