Liga Profesionista de Fotbal a comunicat sambata ca Liga I se va relua pe 24 februarie, si nu pe 3 martie, asa cum stiau majoritatea cluburilor. Data anuntata a determinat schimbari de program in randul prim-divizionarelor, care alearga acum sa-si anuleze cantonamentele din "tarile calde" sau sa le mute mai devreme. LPF sustine ca nu este vorba de nici o reprogramare, pentru ca anul trecut nu se stabilise nici o data precisa pentru reluarea campionatului.

"De la inceperea acestei editii a Ligii I se stia ca pe 24 februarie 2007 se va relua campionatul. Niciodata nu s-a anuntat ca activitatea fotbalistica se va relua pe 3 martie. Nu stiu de unde au aparut aceste zvonuri, conform carora reluarea campionatului a fost reprogramata. Nici vorba de asa ceva. Totul a fost stabilit inca din vara trecuta", a declarat Valentin Alexandru, secretarul general al LPF, pentru NewsIn.

Afirmatia sa este inexacta, pentru ca ar fi fost stiuta si de sefii cluburilor, macar de aceia care, in calitate de membri ai Comitetului Executiv al FRF, au participat la stabilirea calendarului competitional. Mai mult, pe site-ul oficial al ligii, chiar si ieri scria in dreptul etapei a 20-a ca programul va fi stabilit in acest an.