Cu siguranta, mijlocasul Artiom Karamian este, in aceste zile, cel mai disputat fotbalist din Liga I pe piata transferurilor. Cum bine se stie, jucatorului armean i-a expirat, odata cu sfarsitul anului trecut, contractul cu Rapid si, astfel, a devenit liber de contract. Desi giulestenii, prin insusi patronul George Copops i-au facut "marcaj" strans, Karamian, catalogat de acelasi Copos drept un "excelent negociator", nu a semnat deocamdata un nou contract cu gruparea din Grant. Totusi, la ultima negociere dintre jucator si conducere, desfasurata sambata, partile pareau sa se fi inteles. "In proportie de 90% voi ramane la Rapid. Mai este o singura conditie care trebuie sa-mi fie indeplinita si atunci semnam actele. Totusi, daca nu se rezolva in timp util, nu ma voi prezenta la reunirea lotului", a declarat mijlocasul de 27 de ani, care sustine ca mai are oferte si de la cluburile turce Galatasaray si Besiktas.

Conditia pusa de armean, care nu este agreata de clubul giulestean, este, se pare, aducerea fratelui sau geaman, Arman, disponibilizat recent de la Ceahlaul Piatra Neamt. Numai ca acest impediment este gata de a fi rezolvat, dar de Poli Timisoara, care ii ofera si un salariu de 200.000 de euro (cu 50.000 mai mult decat Rapid). De altfel, boss-ul banatenilor, Marian Iancu, a confirmat, tot sambata, propunerea adresata lui Karamian. "Noi am lansat o oferta, dar nu cred ca este mai mare decat cea a Rapidului, e una normala. Nu exista negocieri, noi am facut o oferta care este fixa", a precizat Marian Iancu. Conducatorii lui Poli sunt dispusi sa mai astepte decizia lui Karamian pana la plecarea in cantonamentul de la Slanic Moldova, respectiv 15 ianuarie. Fotbalistul a mai fost ofertat si Livorno, Hamburg, precum si de Dinamo, tehnicianul Mircea Rednic declarand in urma cu cateva zile ca inca asteapta un raspuns din partea mijlocasului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.