Dupa ce a refuzat sa isi prelungeasca intelegerea cu Real Madrid, care expira in luna iunie a.c., David Beckham a fost curtat de o multime de echipe din intreaga lume. Mai nou, nemultumirea sa fata de deciziile antrenorului Fabio Capello, de a-l tine mai mult pe banca de rezerva, nu il mai deranjeaza pe englez. Telenovela care ruleaza de citeva luni a ajuns, se pare, la final. Beckham a luat hotarirea sa ramina la Madrid, pentru ca familia sa este fericita in capitala Spaniei.

"Am discutat in sezonul trecut despre prelungirea contractului, dar intre timp s-a schimbat presedintele clubului, iar apoi antrenorul. S-au facut multe "mutari" si era necesar sa se reia discutiile, dar aceasta este o problema care va fi rezolvata in scurt timp. Ceea ce stiu cu certitudine este ca familia mea si eu sintem foarte fericiti la Madrid. Pentru mine, mai importanta decit fotbalul este fericirea familiei mele", a spus Beckham.

Fotbalistul va discuta cu conducerea clubului madrilen saptamina viitoare in legatura cu oferta de prelungire cu doi ani a contractului sau. In schimb, cotidianul spaniol "As" scrie ca Victoriei Beckham i-ar placea ca sotul ei sa se transfere la Los Angeles Galaxy, grupare care si-a manifestat de mai mult timp interesul pentru mijlocasul britanic. "David este influentat de sotia sa, Victoria, careia i-ar placea sa se stabileasca in America. Dilema lui Beckham este daca in Statele Unite se va simti mai realizat ca fotbalist decit la Real Madrid, unde nu este titular", mentioneaza "As".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.