Dupa ce numirea sa in functia de presedinte al ANS a fost publicata, ieri, in Monitorul Oficial, iar presedintele Traian Basescu a semnat decizia de eliberare din functia de consilier de stat pe probleme sportive de la Cotroceni, Octavian Belu s-a prezentat in institutia din str. Vasile Conta pentru a prelua sefia sportului autohton.

"Nu voi avea nici un fel de probleme de integrare, pentru ca am fost ani de zile beneficiarul muncii celor de la ANS", a declarat Belu la prima sa conferinta de presa in calitate de presedinte al ANS, fiind insotit in fata jurnalistilor de vicepresedintele Valentin Vasilescu. "Eu cred ca sportul romanesc merita o structura ministeriala, merita un minister. Forma in care va functiona nu tine de noi, ci de cei care decid. Noi trebuie doar sa-i convingem ca activitatea nostra merita o inaintare in grad. Un minister al sportului poate este prea mult, dar poti sa coagulezi cu tineretul, turismul sau Educatia. Nu depinde de noi, ci de foarte multi factori care duc la structurarea ministerelor din Guvern, cerinte europene, importanta", a continuat Belu, adaugand ca-si propune sa stea cat mai putin in birou.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.