Grigore Sichitiu, directorul tehnic al Rapidului, a anuntat ieri ca mijlocasul macedonean Vlatko Grozdanovski, de la Omonia Nicosia, este jucatorul echipei giulestene in proportie de peste 90 la suta. George Copos a anuntat imediat dupa incheierea turului de campionat ca vor veni ceva schimbari la echipa, ramanand de vazut cine va veni si cine va pleca, pentru ca acelasi oficial a mai afirmat ca mai multi jucatori importanti au oferte din campionate puternice.

"In prezent negociem cu cei de la Nicosia si speram ca totul sa se rezolve pentru ca jucatorul sa fie la Bucuresti la reunirea lotului. Practic, acum pot spune ca Grozdanovski este jucatorul nostru in proportie de peste 90 la suta. In ceea ce priveste partea financiara am ajuns la un acord. Mai sunt cateva mici detalii pe care trebuie sa le punem la punct, dar nimic care sa poata periclita transferul. Noi facem toate eforturile pentru ca totul sa se realizeze cat mai repede", a spus Sichitiu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.