Beckham a ajutat Rapidul! Starul nationalei Angliei si al "galacticilor" de la Real Madrid a avut numai cuvinte de lauda la adresa mijlocasului Vlatko Grozdanovski, fotbalist care e foarte aproape de un transfer in Giulesti

Jucatorul Omoniei Nicosia nu "le-a luat ochii" doar lui Ioan Andone sau Stefan Stoica, ci si fotbalistilor pe care i-a avut ca adversari. Astfel, in 2002, dupa un meci bun facut impotriva reprezentativei Angliei, Grozdanovski a fost printre remarcatii fotbalistilor Albionului, capitanul de atunci al acestora, Beckham, vorbind la superlativ despre el. Macedonia a remizat cu Anglia in octombrie 2002, in preliminariile pentru Campionatul European 2004, din Portugalia, scor 2-2, rezultatul fiind unul exceptional pentru macedoneni. Dupa meci, numele mijlocasului pe atunci in varsta de 19 ani a fost pe buzele tuturor, atat Beckham cat si Scholes considerandu-l "un mare talent".

Ulterior, fotbalistul si-a demonstrat valoarea, a plecat de la Vardar Skopje, a semnat cu Omonia Nicosia si, dupa primul an petrecut in campionatul Ciprului, a fost desemnat cel mai bun jucator strain al competitiei. "In prezent negociem cu cei de la Nicosia si speram ca totul sa se rezolve pentru ca jucatorul sa fie la Bucuresti la reunirea lotului. Practic, Grozdanovski este jucatorul nostru in proportie de peste 90%. In ceea ce priveste partea financiara, am ajuns la un acord. Mai sunt cateva mici detalii pe care trebuie sa le punem la punct, dar nu e nimic care sa poata periclita transferul", a spus ieri directorul tehnic al Rapidului, Grigore Sichitiu.
750 de euro pe un kilogram de grasime.

Rapidistii au motive serioase de a fi ingrijorati. Antrenorul Razvan Lucescu i-a anuntat ca va da militaria jos din pod. Tehnicianul si-a avertizat elevii, inainte de plecarea in vacanta, ca vor fi aspru sanctionati daca nu respecta programul individual de pregatire si daca nu au grija la silueta. Pentru cei mai pofticiosi dintre giulesteni, Lucescu jr. a pregatit o surpriza: 1.500 de euro amenda pentru jucatorii care vin cu prea multe kilograme in plus.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.