AS Roma nu-l cedeaza pe capitanul nationalei

Giallorossi n-au ramas datori si au contracarat ultimele declarat ii ale madrilenilor in privinta unui eventual transfer al lui Cristi Chivu in capitala Spaniei. Dupa ce Ramon Calderon, presedintele Realului, a confirmat interesul echipei sale pentru internationalul roman, Bruno Conti, directorul sportiv al lui AS Roma, a subliniat inca o data ca mentinerea lui Cristi Chivu este o prioritate pentru gruparea pe care o reprezinta.

"In acest moment avem trei prioritati. Acestea sint prelungirea contractelor cu Chivu, Mexes si Mancini. Nici unul dintre ei nu este transferabil. Am inceput deja sa discuta m si sint foarte multumit ca toti trei vor sa continue cu Roma", a declarat oficialul giallorossilor. Afirmatiile lui Conti au fost intarite de Andrea Pretti, reprezentantul jucatorului in Italia.

"Interesul madrilenilor pentru Chivu este real, dar AS Roma este prima optiune a fotbalistului, care doreste sa ramina in Italia", a spus Pretti.

Lobont, oferte din Genoa

Bogdan Lobont este dorit atit de Genoa 1893, echipa din Serie B, cit si de Sampdoria, locul sase in Serie A. Echipa lui Mutu pare tentata sa-l imprumute pe Lobont, viola dorindu-l de la Genoa 1893 pe Criscito. Pe de alta parte, Sampdoria este dispusa sa plateasca 800.000 de euro in schimbul portarului roman.

GERMANIA

Vlad Munteanu, printre remarcati
Bisaptaminalul german Kicker l-a inclus pe Vlad Munteanu printre cei mai buni mijlocas i de banda din turul campionatului. "Tehnicul stingaci a demonstrat ca este foarte periculos in fata portii si ca are singe rece. Printre specialitatile sale se numara centrarile precise, in regim de viteza, de pe flancuri", scriu jurnalistii germani despre jucatorul lui Energie Cottbus, transferat in vara de la Dinamo pentru aproximativ 250.000 de euro.

Vlad Munteanu a marcat sase goluri si a dat doua pase decisive in prima jumatate a sezonului din Bundesliga, cifre care l-au plasat intr-o companie selecta, alaturi de jucatori ca Bastian Schweinsteiger sau Sebastian Deisler. In opinia celor de la Kicker, cel mai bun mijlocas de banda al turului este Albert Streit, germanul de origine romana al lui Eintracht Frankfurt.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.