Iata ca, in cele din urma, mult asteptata trecere a inca presedintelui bacauan, Gheorghe Chivorchian, la Poli Timisoara, se va produce in cursul acestei luni. Chivorchian a confirmat ca de la 12 ianuarie se va desparti de FCM Bacau, dupa mai bine de sapte ani, pentru a fi numit presedinte al Politehnicii Timisoara. Gheorghe Chivorchian a fost conducatorul clubului FCM Bacau din octombrie 1997, succedandu-i lui Ionel Cresu, iar dupa 1999 a detinut cel mai lung mandat la carma "galben-albastrilor".

Dupa spusele lui Chivorchian, aproape sigur noul presedinte al moldovenilor va fi actualul "vice", Flaviu Pop. "El cunoaste foarte bine problemele clubului nostru si ii va fi usor sa rezolve chestiunile curente", a explicat Chivorchian. "De fapt, cadrul general de functionare al FCM-ului este solid. Desigur, daca se va schimba ceva - legislatia, de exemplu - voi colabora cu viitoarea conducere. Nu astept decat un telefon, iar intr-o ora pot veni cu avionul de la Timisoara", a mai adaugat viitorul boss al clubului de pe Bega.

Chivorchian a precizat ca un obiectiv important al sau la Timisoara este infiintarea unui puternic centru de copii si juniori. "Nu ma intereseaza ce au facut altii, inaintea mea. In fotbal se obisnuieste ca atunci cand preiei o echipa sa spui ca ai gasit dezastru, ca nu a fost nimic bun. Eu nu o sa fac asa. Strategia mea este de a crea un centru de copii si juniori puternic, care, intr-un an de zile, sa alimenteze echipa mare", a spus Chivorchian.

Oficialul de origine armeana si-a mai exprimat convingerea ca palmaresul fostei Politehnici Timisoara va reveni actualei echipe. "Palmaresul apartine clubului si nu unei persoane, nu poate sa il revendice nimeni. Nu poti lua munca de ani de zile a jucatorilor, a antrenorilor, a oamenilor care au investit. Dar noi vom lupta, pentru ca palmaresul apartine Timisoarei", a subliniat noul presedinte al gruparii "viola".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.