Fostul tehnician al Stelei din sezonul 2004-2005, Walter Zenga, a fost numit in functia de antrenor al formatiei arabe Al Ain, care, recent, renuntase la serviciile lui Anghel Iordanescu. Zenga a fost demis acum cateva zile de la conducerea formatiei Gaziantep, dupa ce bascanii gruparii turce au aflat ca antrenorul a tratat preluarea unui club arab. Conducerea lui Gaziantep avea informatii ca italianul a facut, cu ceva timp in urma, o vizita la Dubai, pentru a negocia un viitor acord cu una dintre echipele de top din Emiratele Arabe Unite.

Succesorul lui Zenga a fost deja numit in persoana lui Erdogan Arica, acesta semnand un contract pe 6 ani, pana in 2013. Fostul mare goal-keeeper al "Scuadrei Azzurra" nu s-a despartit in conditii amiabile de Gaziantep, el trebuind sa le plateasca "otomanilor", conform unei clauze din contract, suma de 150.000 de euro. Italianul a lasat formatia turca pe locul 12 in clasament, dupa 17 etape. Gaziantep a inscris in "era Zenga" 18 goluri si a primit 25.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.