Traian Basescu l-a eliberat ieri din functie pe fostul antrenor al lotului feminin de gimnastica

Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decizia de eliberare din functia de consilier de stat detinuta de Octavian Bellu, fostul antrenor coordonator al lotului feminin de gimnastica devenind oficial presedinte al Agentiei Nationale pentru Sport.

In schimb, Mariana Bitang va ramine in continuare la Cotroceni, desi a fost nedespartita in ultimii ani de Octavian Bellu. Noul sef al sportului s-a declarat multumit de bugetul aprobat domeniului sau in 2007, precizind ca obiectivul principal in acest an va fi pregatirea pentru Olimpiada de la Beijing, Basescu fiind convins ca alesul sau va duce Romania intre primele zece tari olimpice.

"Nu se pune problema sa plec. Daca voi primi oferte, nu stiu ce voi face, dar un lucru e sigur: oriunde m-as duce, voi lupta in continuare pentru sportul romanesc", declara la sfirsitul anului trecut Mariana Bitang, completind ca nu are preferinte pentru noul sau coleg: "Sint o fire foarte descurcareata. Sint prietena si ma inteleg cu foarte multa lume din sport. Am infiintat fundatia Casa Campionilor, unde sint peste 20 de nume mari din sport".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.