"L-am auzit pe Pedja (n.r. Pedrag Mijatovic, directorul sportiv de la Real) spunand lucruri frumoase despre fotbalistul francez, dar mai are in minte alti doi jucatori, Alexis si Chivu", a spus Calderon. Recent, insa, Chivu, care la Roma castiga un salariu anual de 1,8 milioane de euro, a precizat ca nu vrea sa se desparta de formatia din Cetatea Eterna si ca prelungirea intelegerii este doar o chestiune de timp.
Pe de alta parte, ieri, directorul sportiv Bruno Conti a declarat ca jucatorii Philippe Mexes, Chivu si Amantino Mancini isi vor prelungi contractele cu gruparea AS Roma, informeaza agentia Sports, citand cotidianul "Corriere dello Sport".

"Aceste trei prelungiri de contracte sunt prioritare, am inceput deja sa discutam si sunt foarte multumit sa stiu ca toti trei vor sa continue la AS Roma", a afirmat Conti. Jucatorul roman, al carui contract cu AS Roma expira in 2008, si-a exprimat in repetate randuri dorinta de a ramane la AS Roma, in pofida interesului manifestat de mai multe grupari pentru achizitionarea sa.