Croitoru mai are de indeplinit doar formalitatea semnarii contractului de joc

Sport Total: Cum este sa joci pentru cea mai titrata echipa din Romania?

Marius Croitoru: Mi-am indeplinit visul de a juca pentru cea mai tare formatie din fotbalul romanesc. Pentru mine va fi ceva extraordinar sa evoluez in fata unui stadion plin si intr-o atmosfera senzationala.

Vrei sa-i transmiti ceva domnului Porumboiu?

Da. Vreau sa-i multumesc ca m-a lasat sa plec si ca a renuntat sa imi mai faca probleme. Eu mi-am facut datoria fata de SC Vaslui si meritam sa plec la o echipa mare.

La un moment dat, transferul a fost la un pas sa pice. Ti-ai facut probleme?

Nu. Eram foarte sigur ca voi juca din retur pentru Steaua, pentru ca mi-am dat seama ca domnul Gigi Becali ma vrea cu adevarat. Iar cind dinsul isi doreste ceva, atunci poti fi sigur ca se va indeplini.

Cum a fost anul 2006?

A fost unul foarte bun, am reusit sa ne salvam de la retrogradare si sa avem cel mai bun tur din istoria clubului SC Vaslui. Nimeni nu credea ca putem sa ajungem asa de sus in clasament, dupa cum am inceput sezonul.

Ce iti doresti de la noul an?

Vreau sa imi cistig un loc de titular la noua mea echipa si sa trecem de Sevilla. Va fi greu, dar vrem sa demonstram ca sintem o formatie mare. Sa ajungem in finala si, de ce nu, sa cistigam trofeul.

MARIUS CROITORU: " Au fost niste valuri facute in cada de domnul Porumboiu, pe marginea transferului meu. Stiam ce este scris in contract si nu-mi faceam nici o grija. Sint bucuros insa ca nu mai ajung pe la comisii si ca s-a ajuns la o intelegere. Era si cazul, pentru ca nu ma putea tine cu forta. Acum, ca si-a luat de trei ori banii pe mine, poate sa-mi dea si datoria."


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.