Presedintele Constantin Iacov spune ca, din vara, echipa din Cotroceni isi va recapata identitatea pierduta in 1994 din cauza lui Cornel Dinu

FC National este una dintre echipele care au dezamagit in 2006. Chiar daca nu se poate lauda cu cine stie ce performante de-a lungul anilor, clubul din Cotroceni si-a pastrat intotdeauna o pozitie de echilibru. Acum este "lanterna" Ligii I si se zbate in fata portii retrogradarii, de unde trebuie salvata de catre Sorin Cartu, adus in "Parcul cu Platani" ca un adevarat Mesia. Convins ca rezultatele lipsesc si din cauza lipsei suporterilor, Constantin Iacov are ambitii cu FC National: "Este greu ca o echipa sa se concentreze fara suporteri. Eu cred ca si schimbarea denumirii din Progresul in FC National a daunat. De altfel, acesta este unul din obiectivele mele. Daca in vara trecuta nu am reusit din cauza frictiunilor dintre actionari, acum sunt decis sa rezolv problema, iar din vara echipa sa revina la numele de Progresul, sa-si recastige identitatea".

Mai mult, presedintele clubului a perfectat detaliile pentru ca din retur celebra formatie "Los Platanos" sa revina in tribune: "Sa stiti ca FC National are suporteri dintr-o clasa sociala superioara, care a preferat pana acum sa urmareasca meciurile noastre la televizor. Sunt convins insa ca odata cu rezultatele si cu ce vom mai intreprinde noi, stadionul nostru se va umple".

Isi reproseaza ca nu l-a demis mai repede pe Duna

"A fost un sezon foarte greu, o experienta de viata pentru mine. Chiar spuneam dupa meciul cu Gloria ca am uitat sa ma bucur. Exact ca in '89 cand a picat regimul comunist. Sa ma bucur sau nu pentru ca vin in casa si ne aresteaza... Revenind, nu credeam ca vom fi in locurile 1-4, dar nici nu am crezut ca vom ocupa ultimul loc. Dar uneori poate e bine sa cazi atat de mult, pentru a invata sa te ridici. Am incercat sa promovam un antrenor, Duna, care din pacate nu a confirmat si aici e vina mea", ne-a spus cu sinceritate Constantin Iacov, acesta recunoscand ca i-a platit in avans salariul fostului antrenor pana in vara lui 2007. "L-am sprijinit pe Duna pana in etapa a 12-a, desi in mod normal dupa patru esecuri ar fi trebuit dat afara".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.