Fostul director general al lui FC Vaslui, demis marti de finantatorul Adrian Porumboiu, a declarat ca nu se simte cu nimic vinovat de incurcaturile aparute in cazul lui Marius Croitoru, considerand ca singura sa vina este aceea ca nu a stat de vorba cu jucatorul. Fostul arbitru a afirmat ca singura lui greseala este aceea ca nu a incercat sa-l convinga pe Croitoru sa ramana la Vaslui.

"Sunt convins ca lui Porumboiu ii va trece supararea. Orice patron care ar pierde un jucator valoros ar proceda la fel. Indiferent ce se va intampla cu mine eu voi ramane prieten cu Porumboiu. Nu stiu daca va renunta la serviciile mele, dar cred ca tot ceea ce a spus despre mine a spus-o la nervi. Singura mea vina in cazul Croitoru este ca nu am stat de vorba cu jucatorul sa-l conving sa ramana la echipa, in rest eu nu am nici o vina. Croitoru avea o clauza in contract incheiata la inceputul anului 2006, atunci cand eu nu eram la echipa", a declarat Danciu. Aflat in vacanta la Petrosani, Ion Danciu a infirmat si zvonurile conform carora ar reveni intr-o functie de conducere la Jiul. "Nu ma intorc la Jiul, dar prefer sa tin legatura cu antrenorul principal Marin Tudorache. Din pacate, nimeni nu vine la Jiul pentru ca iubeste echipa, ci pentru bani", a a mai spus Danciu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.