"FIFA a gresit numaratoarea voturilor in ancheta privindu-l pe italianul Fabio Cannavaro, desemnat drept cel mai bun fotbalist al anului. De fapt, Zinedine Zidane e marele cistigator, astfel ca forul mondial va repara aceasta grava eroare acordindu-i francezului trofeul "FIFA World Player" cu prilejul unei gale restrinse organizate pe 30 decembrie la Monte-Carlo". Cam asa a sunat stirea publicata, ieri, de catre cotidianul madrilen "Marca", o informatie care avea sa socheze intreaga presa mondiala. Foarte multe publicatii au luat foc, editiile on-line atacind in termeni duri brambureala din sinul organizatiei conduse de Sepp Blatter.

Tot in "Marca", unul dintre "opozantii" deciziei privind premierea lui Cannavaro, selectionerul Portugaliei, Luis Felipe Scolari, a declarat ca "s-a facut dreptate". Tehnicianul brazilian a tinut sa reaminteasca publicului ca el l-a desemnat de la inceput pe Zinedine Zidane drept cel mai bun fotbalist al anului. Agentul lui Cannavaro a avut si el o pozitie transanta, afirmind, insa, ca "FIFA s-ar face de rusine daca ar schimba acum rezultatele anchetei, care sint oficiale". Impresarul a mai precizat ca, daca lucrurile stau intocmai, iar clientul sau s-a clasat, intr-adevar, pe locul secund, atunci FIFA trebuie sa comande un alt trofeu pentru Zidane, pentru ca "ar fi neplacut sa i se ia lui Cannavaro ce i s-a dat".

Ei bine, totul a fost o farsa. In traditia spaniola (si nu numai), data de 28 decembrie este echivalenta cu ziua de 1 aprilie, adica ZIUA PACALELILOR. "Marca" a facut o gluma, iar foarte multi au muscat-o. Si nu doar "Marca" s-a tinut de sotii. Cotidianul catalan "Sport" a titrat pe prima pagina: "Transfer bomba: David Beckham pleaca de la Real Madrid si va semna cu FC Barcelona". Conform publicatiei citate, presedintele Laporta a negociat deja cu starul englez, iar Beckham si-a dat acordul sa joace in tricoul "blau-grana".

In plus, scrie "Sport", "Beckham vrea sa se mute pe una dintre plajele catalane, intre Calella de la Costa si Lloret de Mar. Daca va sosi gratis la FC Barcelona, Beckham va avea un salariu anual de 7 milioane de euro, plus o prima speciala la semnarea actelor". Ulterior, informatia a fost dezmintita, desi pina la aflarea adevarului, cei de la Inter Milano (care trateaza intr-adevar cu Beckham) au avut mari emotii. Sa nu mai pomenim de oficialii lui Real Madrid, care spera sa-l convinga pe mijlocas sa ramina pe "Bernabeu".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.