Mircea Lucescu este consilierul lui Copos, patron criticat pentru deciziile sale de Razvan Lucescu
George Copos a recunoscut ca il suna foarte des pe Mircea Lucescu, cerind sfatul celebrului antrenor in legatura cu deciziile importante pe care urmeaza sa le ia. "Il Luce" a confirmat ca asa stau lucrurile, facind insa de neinteles situatia de la Rapid: Razvan Lucescu se plinge de atitudinea patronului Copos, care este consiliat de Lucescu senior. Antrenorul Rapidului a facut aproape o obsesie din a comenta negativ actiunile sefului sau, despre care spune ca "trage in alta directie decit echipa, pe care pune presiune inutil".

"Trebuie sa recunosc faptul ca ma consult de multe ori cu Mircea Lucescu", admite Copos, in timp ce Lucescu senior pare dezamagit de faptul ca sfaturile sale se duc in gol: "Am incercat sa-i explic ca fotbalul este cu totul altceva decit afacerile, ca aici totul se bazeaza pe talent, ca este o lume foarte fragila. El nu a inteles lucrul acesta".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.