Retras din activitate odata cu ultima cursa a actualului sezon, septuplul campion mondial al Formulei 1, Michael Schumacher, a primit o oferta inedita din partea fostei sale echipe, Ferrari: aceea de a cauta viitoare talente in cursele de karting, contra unui salariu de sase milioane de euro pe an.

Presedintele scuderiei, Luca di Montezemolo, a declarat intr-un interviu acordat cotidianului italian "Gazetta dello Sport" ca Schumi "va cauta talente la karting pentru noi. Am vorbit deja cu el si s-a aratat foarte interesat de aceasta propunere", a declarat Luca di Montezemolo, foarte mandru de ideea sa. Germanii de la "Bild" considera insa propunerea jignitoare la adresa celui care le-a adus italienilor 11 titluri mondiale (cinci la piloti si sase pe echipe). "Ce face Ferrari pentru Michael Schumacher, cel mai mare pilot din toate timpurile? Il trimite la karting sa caute talente! Sa fie oare Schumi cu adevarat interesat de acest job sau este doar politicos fata de presedintele Ferrari?", noteaza cotidianul german.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.