Starul nationalei Romaniei a mai inscris un gol in Serie A, ajungand la cota 10 in acest sezon. Mutu traverseaza una dintre cele mai bune perioade ale carierei sale fotbalistice

Transferat in aceasta vara la Fiorentina, Adrian Mutu cunoaste o relansare a carierei, inscriind de 10 ori in cele 17 partide in care a evoluat in Serie A. Atacantul roman a avut o noua prestatie de exceptie in partida cu Messina, incununata cu un nou gol, ajungand astfel la borna 10 in prima liga italiana.

De altfel, romanul a fost selectionat in echipa etapei a 18-a, fiind singurul jucator al Fiorentinei nominalizat in acest clasament. "O alta evolutie extraordinara a atacantului roman care a facut ce a dorit pe terenul de joc. In plus, golul marcat de el a reprezentat bomboana de pe tort", a notat site-ul goal.com. Prestatia din acest tur a romanului a fost elogiata si de catre site-ul oficial al clubului. "Inainte de toate, trebuie sa remarcam cuplul de atacanti ai Fiorentinei, format din Toni si Mutu, care au reusit sa marcheze 19 goluri, fiind cel mai prolific cuplu din Serie A. Cei doi evolueaza impreuna de numai cateva luni, dar colaboreaza de minute in teren, fiind ajutati si de linia de mijlocasi care le trimite baloane utile…

Mutu s-a regasit la Fiorentina, sub bagheta antrenorului Cesare Prandeli, iar rezultatele s-au vazut imediat: 10 goluri marcate si numeroase pase de gol", se arata pe site-ul clubului Fiorentina. Romanului pare sa-i priasca la Fiorentina, dovada fiind si ultima lui declaratie, cum ca vrea sa-si incheie cariera la respectiva formatie..


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.