Angrenat in goana dupa palmaresul istoric al Politehnicii Timis oara, Claudio Zambon (dreapta) a cerut forului de la Laussane sa se sesizeze, pe motiv ca FRF a admis noile dovezi aduse de Marian Iancu, la sedin- ta de saptamina trecuta, de la Casa Fotbalului, si ca a trecut peste decizia TAS din 5 decembrie, acceptind sa rejudece cazul.

Replica elvetienilor a sosit prompt, printr-un fax. Cei de la FRF au fost instiintati de faptul ca toti membrii afiliati FIFA trebuie sa se supuna deciziilor luate de TAS. De asemenea, cei de la Laussane au atentionat FRF ca sentinta de la inceputul lunii, in care actualei Poli i se interziceau folosirea denumirii, palmaresului, imnului si culorilor, va trebui executata intocmai.

"Desi sint in vacanta, am fost si eu instiintat de aceasta hirtie primita de la Laussane. Deocamdata, tot ce va pot spune este ca am inaintat-o Departamentului Juridic al FRF, ei vor decide", a zis Florin Prunea, directorul departamentului de relatii internationale al FRF.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.