Razvan Lucescu spune ca o echipa romaneasca va avea si lot, si performanta, si teren bun prin anul 2090. Olaroiu s-a aratat si el nemultumit de conditiile de la Timisoara, spunind ca infrastructura a ramas in urma transferurilor.

Turneele traditionale in tari cu mai mult soare din aceasta perioada a anului s-au terminat, astfel ca echipele de fotbal din Divizia A sint nevoite sa revina la noroiul de pe stadioanele de acasa. Dupa ce si-a calit jucatorii in lupte de K1 pe stadioane cu multa iarba verde, antrenorul giulestean Razvan Lucescu s-a declarat multumit de conditiile de pregatire din Turcia, motiv pentru a ataca la baioneta situatia autohtona: "Astea sint conditiile pe care le poate oferi Romania in momentul de fata in sport. De aceea ne si ducem in strainatate, aruncam cu banii in alte tari. Probabil ca o echipa romaneasca va avea si lot, si performanta, si teren bun prin 2090. Noi avem pretentia sa ne batem cu echipele din Europa, dar cum sa facem fata cind nu avem nici macar conditii de pregatire? Noi sintem norocosi ca jucam primul meci din retur in Giulesti si aici e un teren excelent la ora asta".

Despre Sabin Ilie, Lucescu afirma ca este un jucator capricios pe care l-ar fi reprimit la lot in cazul ratarii transferului in China, calificind drept "poveste de iarna" un eventual transfer al lui Viorel Moldovan sub Podul Grant. De altfel, fostul jucator al lui Servette a declarat, la sosirea la Timisoara, ca a ales sa joace la Poli nu din motive financiare, ci datorita atmosferei care exista la aceasta echipa. Pentru linistirea suporterilor, Contra a plusat ca garanteaza pentru evolutia lui Moldogol la Poli.

"Putina vopsea nu schimba mare lucru"

Tehnicianul rapidist a fost dublat de Cosmin Olaroiu, care s-a aratat nemultumit de stadiul in care se afla baza de pregatire a echipei Poli Timisoara, considerind ca sint necesare mai multe modificari la nivel de infrastructura. "Din pacate, acest proiect care s-a inceput la Timisoara a demarat in forta, sint multi jucatori noi, o conducere tehnica noua, insa nu s-a tinut pasul la nivel de infrastructura. Dupa toata aceasta perioada in care echipa a lipsit, m-am intors aici si am vazut ca lucrurile nu s-au schimbat cu nimic, doar a fost putin vopsit vestiarul si s-au schimbat doua usi, lucru care nu schimba cu nimic situatia.

Oli vrea conditii minime

Terenurile de antrenament, terenurile de pregatire sint la fel, nu a fost data nici macar zapada de pe ele. Nu stiu daca implica un efort extraordinar de mare, dar parerea mea este ca lucrul asta minim se putea face", a spus Olaroiu. Tehnicianul echipei timisorene a mai precizat ca jucatorii sai au nevoie de conditii minime de pregatire, conchizind ca "este pacat ca la un oras ca Timisoara sa nu existe o baza de pregatire la un nivel acceptabil".

Batausii din Carpati

Rapid a revenit din Antalya cu renumele de echipa de scandalagii, dupa ce doua partide amicale s-au terminat in lupte de K1. Deranjat de acest lucru, Razvan Lucescu a declarat: "Nu se pune problema ca Rapid sa fie o echipa de batausi. Sa nu incepem cu rautati. A fost un meci cu o echipa dura, un episod pe care il regretam prin reactia pe care am avut-o la inceput. Sigur, lucrurile au degenerat si a fost nevoie sa ne si aparam". Marius Maldarasanu, unul dintre protagonistii scandalului, a declarat ca bataia din turneul din Turcia nu se va repeta: "A fost o chestie de moment, am reactionat instantaneu. A fost o stare de nervozitate in turneu, dar nu asta a stat la baza celor intimplate acolo. Stim foarte bine cum sint rusii, bulgarii, foarte agresivi, dar asta s-a intimplat intr-un meci amical". Intrebat daca ar fi dispus sa urce in ring cu luptatorul de K1, Ionut Iftimoaie, pentru 50.000 de dolari, Maldarasanu a raspuns: "Eu vreau sa stau sanatos cit mai mult timp, sa fiu apt pentru fotbal, nu vreau sa-mi rupa capatina".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.