Adrian Porumboiu spune ca nu a fost contactat de nici un oficial al Stelei pentru a-l transfera pe jucatorul vasluian si ameninta ca fotbalistul poate primi sanctiuni drastice daca a semnat deja cu Steaua

Desi a anuntat ieri ca Marius Croitoru s-a inteles cu Steaua si a semnat un contract pe o perioada de cinci ani, Gigi Becali s-a bucurat un pic cam devreme. "Eu sunt Gigi Becali si iau ce jucator imi indica Mihai Stoica si Cosmin Olaroiu. Pe Croitoru l-au vrut si alte echipe, dar numai la Steaua putea ajunge. El a semnat cu noi", a spus latifundiarul din Pipera.

Mihai Stoica a precizat ca Gigi Becali s-a grabit atunci cand a spus ca Marius a semnat cu noi. "Croitoru se afla inca sub contract cu FC Vaslui si nu putea semna cu Steaua. Noi o sa platim clauza de reziliere si dupa aceea vom semna contractul cu Croitoru, care doreste sa joace la Steaua", a spus Meme. Cand a auzit ca Marius Croitoru are o clauza aditionala in euro si nu in dolari, Mihai Stoica a lasat-o mai moale, nemaifiind sigur ca Steaua va plati "suma minima de 550.000 de dolari" si va obtine semnatura jucatorului.

"Nu cred ca Marius Croitoru a semnat. El risca astfel suspendarea, pentru ca mai are contract cu noi inca doi ani si jumatate. E adevarat, are o clauza de reziliere a intelegerii de minimum 550.000 de euro. Si ce inseamna "minimum" o sa explice avocatii! Gigi Becali poate sa spuna ce vrea. El e Gigi Becali si atat! Nu poate lua jucatori cu japca", a explicat Porumboiu.

Pe de alta parte, Porumboiu a anuntat ca a primit o oferta concreta de 800.000 de euro de la Dinamo. In aceste conditii, finantatorul moldovenilor ar fi dispus sa discute despre plecarea lui Croitoru, el fiind dispus sa-i dea drumul jucatorului .


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.