Dinamovistii au declarat ca au fost stelisti pentru o zi si i-au felicitat pe rivali pentru succesul obtinut in fata "liliecilor"

Atacantul Claudiu Niculescu a declarat ca echipa Dinamo ar fi obtinut mai mult decat Valencia daca ar fi jucat joi seara, pe stadionul din Bulevardul Ghencea cu Steaua. "Dinamo ar fi reusit mai mult pentru ca Valencia nu cred ca a mai evoluat vreodata pe un asemenea teren. Eu spun ca terenul a fost un aliat al Stelei. O data ce elimini pe Valencia, e normal sa fii entuziasmat, dar sper sa le taiem noi aripile in meciul direct", a declarat Niculescu inaintea antrenamentului de vineri.

Atacantul dinamovist a adaugat ca nu e invidios si i-a felicitat pe stelisti. "Cand o echipa romaneasca are un meci intr-o cupa europeana ar trebui lasate deoparte orgoliile dintre aceste doua cluburi. Eu spun ceea ce gandesc si ii felicit din tot sufletul. Aseara au avut putin noroc, dar si putin ghinion, pentru ca, la felul cum s-a desfasurat meciul, Steaua putea sa se califice din timpul regulamentar de joc. M-am bucurat pentru ei, bravo lor, merita felicitari pentru ca au dat dovada de o daruire iesita din comun. Stiam ca Valencia era o echipa de baut, dar nu credeam ca Steaua se poate califica. Au reusit imposibilul si au facut cinste fotbalului romanesc", a afirmat Claudiu Niculescu, mentionand ca Andrei Cristea a foste eroul meciului Stelei si ca Becali a avut dreptate cand a insistat ca el sa evolueze titular.

Portarul Bogdan Stelea a afirmat ca o echipa romaneasca s-ar fi descurcat mai bine decat Valencia joi seara. "Poate o sa par subiectiv, dar o echipa din Romania jucand pe acest teren e posibil sa le fi pus probleme mai mari decat Valencia. Nimeni nu le ia meritul, sunt primul care recunosc ca au jucat extraordinar, s-au daruit exemplar. Dar au jucat cu o echipa care nu s-a adaptat nici un moment la ce trebuia sa joace pe un asemenea teren. Stelistii erau mult mai obisnuiti sa joace in acele conditii decat Valencia. Dar este exclusiv meritul lor. A fost un meci foarte bun pentru noi, Steaua s-a calificat. Merita sa fie felicitati, meritau chiar si daca nu se calificau, pentru modul in care s-au batut si au abordat partida. Eu un lucru bun pentru fotbalul nostru. Nu am fost surprins ca s-au calificat, am spus-o inainte ca e greu sa te califici, dar nu imposibil si s-a dovedit ca asa a fost", a declarat portarul dinamovist.

Fundasul Gabriel Tamas a precizat, vineri, ca s-a distrat in timpul partidei pe care Steaua a disputat-o in 16-mile Cupei UEFA cu Valencia. "M-am uitat la meci si m-am distrat, am ras. M-am bucurat atunci, acum gata, mi-a trecut. Am zis ca sunt stelist o zi, atat. As juca un meci cu Steaua acum, le-am arata ca suntem mai buni ca Valencia", a mentionat Tamas.

Florentin Petre a declarat ca s-a bucurat pentru reusita Stelei, din Cupa UEFA, precizand ca, joi seara, pe Ghencea nu a fost decat o echipa. "Nu suntem invidiosi pe stelisti. De ce am fi? Pentru o performanta care face bine fotbalului romanesc? Ei au facut ceva extraordinar", a spus Petre.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.