Fostul mare atacant al ros-albilor va fi unul dintre oficialii liderului din Liga I. El a fost anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa, la care au mai participat Cristi Borcea si Cornel Dinu.
Saptamana surprizelor la Dinamo si-a derulat ieri un nou episod. Dupa ce Florin Radu Raducioiu a fost cooptat in stafful administrativ al echipei, Niculescu si Danciulescu au anuntat oficial ca vor mai fi "caini" pana in 2010. Dupa Balace, si Sergiu Homei, de la sopron, a semnat cu gruparea ros-albilor.
Revenirea ex-internationalului Florin Raducioiu in "Groapa" a fost prefatata de Cristi Borcea, directorul sportiv, dar si de catre Cornel Dinu, administratorul-delegat.

"Sunt extrem de bucuros pentru aceasta revenire. Am copilarit cu el. A venit din toata inima. Am fost impresionat atunci cand am auzit ca a declarat ca nu poate lucra decat la Dinamo, mai ales ca eu mi l-am dorit si ca jucator", a spus Borcea. "Legatura dintre noi si Florin Raducioiu este foarte puternica. E un roman care a scris istorie pentru fotbalul nostru. Pe viitor, el va fi liantul dintre vestiar si conducere. Este o strategie fireasca la Dinamo", a fost si opinia lui Dinu, care a completat, ironizand politicienii tarii: "Dinamo realizeaza un pionierat. Ne aducem un roman de la munca de afara. Poate si cei de la Palatul Victoria ar trebui sa se gandeasca la acest aspect".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.