Gurita spune ca se va intilni cu Marian Iancu
Pentru Cosmin Contra, fundas ul celor de la Getafe, ziua de ieri a insemnat revenirea in ora- sul sau natal, Timisoara, dupa o perioada de cinci luni. La sosire, Gurita s-a declarat foarte fericit de faptul ca s-a intors acasa si afirma ca, deocamdata, nu exista o oferta concreta pentru un transfer al sau, din aceasta iarna, la Poli. "Stiu ca in aceste zile s-a vorbit de o revenire a mea pe Bega, dar, deocamdata, nu exista nici o oferta concreta in acest sens", a marturisit pentru Sport Total fotbalistul in virsta de 31 de ani.

Contra a precizat, totodata, ca a tinut legatura prin telefon cu presedintele banatean, Marian Iancu, si crede ca in aceste zile de vacanta va avea o intrevedere cu acesta. "Pina in acest moment au existat doar citeva discutii telefonice cu domnul Iancu, dar urmeaza sa ne intilnim in urmatoarele zile. Sigur ca sint sanse sa ajung la Poli, dar un rol decisiv in acest sens il vor avea cei din Spania. Eu mai am doi ani de contract cu Getafe si am o clauza care mi-ar permite sa plec gratis, dar numai din vara".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.