"Pina la finele anului, vom transfera un portar si un atacant. Acestea sint tintele lui Dinamo, nu alti fundasi sau mijlocasi", a declarat, ieri, oficialul dinamovist Cristian Borcea. Prezent in cadrul unei conferinte de presa organizata la stadionul din Stefan cel Mare, agentul FIFA, Victor Becali, a anuntat ca revenirea lui Bogdan Lobont la liderul Ligii 1 este foarte probabila: "Am discutat cu Lobont si el isi doreste sa vina la Dinamo. Eu sper sa se realizeze acest transfer, pentru ca jucatorul are nevoie de Dinamo, el trebuie sa apere meci de meci. Mai ramine ca Dinamo sa se inteleaga cu Fiorentina si probabil ca zilele urmatoare se va lamuri situatia".

Aflat sub contract cu gruparea italiana pina in 2009, Lobont poate ajunge sub comanda lui Mircea Rednic sub forma de imprumut. In acest sens, Dinamo va suporta un anumit procent din salariul fotbalistului, urmind ca restul contractului sa-i fie platit de Fiorentina. In clipa de fata, Dinamo are un portar modest (Matache), plus un goalkeeper adus din Lituania (Romanovs) care nu pare mai breaz decit Gaev.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.