Pe langa Radoi si Dica, un alt fotbalist din trupa lui Olaroiu spera sa se desparta de campioana, sub motivul ca a tras 8 ani pentru echipa din Ghencea
Dupa ce Radoi a anuntat ca va pleca la vara de la Steaua, iar pentru Dica ofertele curg in continuare pe adresa clubului, Sorin Paraschiv a declarat ca si el este dispus sa rupa legatura cu Steaua. Explicatia mijlocasului este aceea ca a jucat destul pentru echipa din Ghencea si ca si-ar face bagajele in cazul in care ar avea o oferta avantajoasa din strainatate.

"Stiu ca antrenorul celor de la Sochaux m-a monitorizat in ultimul timp. A trimis si emisari la cateva meciuri de-ale noastre. Deocamdata, nu am auzit despre nici o oferta. Dupa opt ani la Steaua, mi-as dori foarte mult sa plec la o formatie puternica. Daca nu, voi ramane la Steaua, asteptand sa vina si ziua cand ma voi desparti de Steaua", a explicat Paraschiv.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.