Atacantii Fiorentinei, Mutu si Toni, inscriu decisiv atat pe teren, cat si acasa

"Mutu a fost regele noptii in Sardinia si o adevarata perla ajunsa la Florenta", a notat ieri presa italiana dupa Cagliari - Fiorentina 0-2. Chiar daca n-a marcat, "Briliantul" a creat primul gol al lui Luca Toni.

Adi a fost desemnat de fani cel mai bun jucator al echipei Fiorentinei dupa partida, din deplasare, cu Cagliari, in etapa a 17-a din Serie A. Decarul "Violei" a primit 39,39% din voturile participantilor, fiind urmat de Toni (33,33 la suta). De asemenea, site-ul goal.com l-a considerat pe internationalul roman cel mai bun jucator al intalnirii, acordandu-i nota 8.

"Briliantul" pleaca la Miami

"In acest an voi fi la Miami alaturi de sotia mea Consuelo si de fiica mea Adriana. Va fi un Craciun special alaturi de frumosul meu copil!", a anuntat Mutu in "Gazzetta dello Sport". Bogdan Lobont le-a povestit italienilor cum e Craciunul la romani. "Seara de Ajun se face in familie, rude si apropiati. Apoi vine Mosul si imparte cadouri. La masa e carne de porc si cozonac."

Consuelo Matos

Frumoasa bruneta din Republica Dominicana, Consuelo Matos Gomez (29 de ani), s-a casatorit in toamna anului 2005 cu Adrian Mutu. Cei doi au acum o fetita, Adriana, pe care au botezat-o recent intr-un castel din apropierea Florentei. In trecut, sotia "Briliantului" a avut o viata personala la fel de tumultuoasa ca cea a internationalului roman.

Marta Cecchetto

Luca Toni e logodit de 8 ani de zile cu top-modelul Marta Cecchetto (28 de ani), cunoscuta in Italia mai ales pentru un spot publicitar extrem de sexy. Focoasa roscovana a fost si gazda emisiunii de analiza fotbalistica Domenica Sportiva de la RAI Due. In timpul Cupei Mondiale din Germania, presa a speculat pe marginea unei separari intre cei doi, lucru infirmat insa de fotbalistul Fiorentinei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.