Cu toate ca suntem in pragul Sfintei Sarbatori a Craciunului, la Craiova nu este deloc liniste. Inceput pe parcursul saptamanii trecute, conflictul dintre fostul component al Universitatii, Eugen Trica, si actualul finantator Adrian Mititelu este departe de a se fi incheiat. Dupa ce a fost facut de fotbalistul lui TSKA Sofia "un golan marunt", presedintele Consiliului Director al gruparii oltene a tunat de furie si a spus: "Eugen Trica este un soricel care a mancat foarte mult cascaval de la mine pentru a supravietui. A uitat cand venea la mine sa ceara bani?".

Ambitios ca un oltean autentic, cel mai bun dintre marcatorii de anul acesta ai formatiei bulgare nu s-a lasat mai prejos si a replicat si mai dur, promitand ca, daca fostul ospatar nu-si va pune lacat la gura, va face dezvaluiri senzationale despre modul cum a revenit Universitatea Craiova pe prima scena fotbalistica a tarii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.