Despartirea dintre Artiom Karamian si Rapid este iminenta, dupa ultimele contre dintre jucator si patronul George Copos. Armeanul se simte mult mai dorit in Stefan cel Mare decit in Giulesti si admite ca patronul giulestean a uitat prea usor lucrurile bune pe care le-a facut pentru echipa. Pentru mijlocas, ideal ar fi sa ramina in Capitala, alaturi de fratele sau, Arman.

Sport Total: Te-a convins Mircea Rednic sa vii la Dinamo?

Artiom Karamian: Deocamdata, a ramas sa mai vorbim, dar, din cite imi dau seama, dinsul ma doreste mai mult decit domnul Copos. Eu oricum am destule oferte si din campionat, si din afara si o sa merg acolo unde voi primi mai multi bani.

George Copos spune ca intilnirea cu Mircea Rednic a fost o greseala capitala.

Poate sa spuna orice, dar ma pot intilni cu oricine, pentru ca sint liber de contract. Nu stiu de ce spune asta despre mine, dar poate ca greselile mari le face chiar dinsul.

A gresit fata de tine?

Da. In ultimele luni nu m-a cautat, iar acum, cind o face, domnul Copos uita ca am jucat cu sufletul pentru Rapid si ca alta- data ma lauda. Ar trebui sa tina cont si de faptul ca am venit gratis in Giulesti. Am fost apreciat, am jucat bine, asa ca merit un salariu mai bun.

A adus atitia jucatori anul acesta, pe bani multi.

Nu comentez cit de buni sau de slabi sint, dar nu inteleg de ce spune ca nu are bani sa-mi ofere cit am cerut. Cred ca a mai gresit si cu altii.

La cine te referi?

La Razvan Lucescu. El e omul care are cel mai mare merit pentru performantele Rapidului in Cupa UEFA, care a creat o echipa foarte buna si o familie adevarata. Era cit pe ce sa-l dea afara, si asta n-ar fi fost deloc spre binele echipei.

Nu ti-ar fi mai usor sa ramii in Liga I decit sa pleci afara?

Ar fi excelent sa joc in continuare in Romania si sa fiu cit mai aproape de familie si, in special, de fratele meu Arman. Poate eu la Dinamo si el la FC National, de unde are o oferta, dar in momentul acesta nimic nu este sigur.

Discutii cu Steaua si cu Arges

Printre numeroasele posibile destinatii ale mijlocasului Artiom Karamian se numara si Steaua, si FC Arges. Fotbalistul a discutat, saptamina trecuta, atit cu tehnicianul ros-albastrilor, Cosmin Olaroiu, cit si cu oficiali din partea clubului FC Arges. Armeanul mai are oferte din Ucraina, Bulgaria, Grecia si Germania, dar ar prefera sa ramina in Rom"Greseala capitala"

Desi in urma cu doua zile i-a spus ca este liber sa plece unde vrea, lui George Copos nu i-a picat prea bine faptul ca Artiom Karamian s-a intilnit, miercuri seara, cu Mircea Rednic, pentru a discuta un eventual transfer la Dinamo si l-a amenintat pe mijlocasul armean. "Karamian ar trebui numit seful armenilor, cel mai bun negociator sau prim-ministru al Armeniei. E bun ca negociator, dar a facut o greseala mare atunci cind s-a inteles cu Mircea Rednic. Este o greseala capitala pentru familia Rapidului", a declarat patronul alb-visiniilor. Raspunsul jucatorului a fost cit se poate de ferm: "Am voie sa ma intilnesc cu cine vreau, pentru ca sint un om liber".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.