Zinedine Zidane va primi 50.000 de euro daune din partea unei reviste franceze care a prezentat in mod tendentios fotografii in care acesta aparea alaturi de o cintareata. Tribunalul din Marsilia a considerat ca fotografiile, publicate in data de 6 noiembrie, in Revista "Voici", in care apareau Zidane si cintareata Nadiya, intrind separat in aceeasi cladire din Paris, constituie un atentat la viata privata a fotbalistului si la dreptul sau la imagine. "Fotografiile au fost facute fara consimtamintul sau", "un procedeu neloial" care i-a produs un "prejudiciu incontestabil" lui Zinedine Zidane, casatorit si tata a patru copii, se arata in hotarirea judecatoreasca.

Revista "Voici" va trebui sa publice aceasta sentinta pe prima pagina, pentru fiecare saptamina de intirziere urmind sa achite cite 15.000 de euro. De asemenea, revistei franceze i s-a interzis sa mai foloseasca fotografiile, pentru o eventuala abatere urmind sa achite 20.000 de euro. Nadiya, nascuta in Franta din parinti de origine algeriana, la fel ca Zidane, a cistigat premiul Victoria, una dintre principalele recompense pentru cintecul francofon, la sectiunea "Albumul rap/hip-hop/R`n`B" in anul 2005.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.