Poate ca da, poate ca nu. Cert este ca, daca ar fi sa ne luam dupa gura targului, n-ar fi exclus ca Massimo Maccarone, nimeni altul decat "groparul" Stelei din editia trecuta a "semifinalelor" UEFA (cand a reusit o "dubla" in acel cutremurator 4-2 pentru Middles
brough), sa ajunga pana la urma in Ghencea. De fapt, lasand la o parte secretomania conducatorilor stelisti - oarecum fireasca daca ar fi sa ne gandim la ce preturi ne ofera "piata de desfacere" - varianta achizitionarii "varfului" italian pare plauzibila, avand in vedere punerea acestuia pe lista de transferuri de catre clubul englez, singurul obstacol in acest sens constituindu-l pretul jucatorului.

De altfel, ca tot veni vorba de bani, asa se explica si dificultatile intervenite in privinta aducerii unui alt fotbalist brazilian (dupa portarul Nazario), tentativa "ros-albastrilor" de a cumpara un fundas central de la International Porto Alegre parand sa fi intrat in impas tocmai datorita cotei explozive la care au ajuns jucatorii respectivei formatii, dupa castigarea Cupei Mondiale a clu
burilor. Oricum, lasand la o parte faptul ca a cam batut pasul pe loc la capitolul achizitii (vezi neadeverirea zvonurilor cu Martin Tudor, Patrascu sau Marius Croitoru), in timp ce rivalele din "Groapa" si din Giulesti s-au intrecut in transferuri care mai de care mai spectaculoase, este foarte probabil ca oficialii Stelei sa nu stea cu mainile in san si sa vina zilele acestea cu cateva "lovituri" spectaculoase.

Oprita rateaza "dubla" cu FC Sevilla

Cum era de asteptat, Daniel Oprita a fost operat miercuri, la clinica Isokinetic din Bologna, la ligamentul incrucisat anterior al genunchiului drept, astfel ca stelistul va rata "dubla" intalnire cu FC Sevilla, din "16-imile" Cupei UEFA. "Ma simt bine bine dupa interventia chirurgicala. N-a fost vorba nici de menisc si nici de ligamentul incrucisat, ci de ligamentul incrucisat anterior. Daca lucrurile evolueaza cum trebuie, vin acasa de sarbatori si ma intorc la recuperare dupa patru ianuarie. Cert este ca voi face tot posibilul sa fiu alaturi de colegii mei si sa-i sustin din tribune la dubla cu FC Sevilla", a spus Oprita, nevoit sa lipseasca de pe teren cel putin 4 luni de zile.

Olaroiu i-a spionat pe iberici

Plecat ieri spre Spania, tehnicianul Stelei, Cosmin Olaroiu, a asistat aseara, pe arena "Ramon Sanchez Pizjuan", la meciul pe care viitoarea adversara din "16-imile" Cupei UEFA, FC Sevilla, l-a disputat in compania echipei Deportivo la Coruna, in etapa a 16-a (ultima a turului) a Primerei Division. Pana cand Oli se va intoarce cu datele necesare despre Daniel Alves, Kanoute, Chevanton, Maresca sau Luis Fabiano, sa mai amintim ca formatia lui Juande Ramos (candidat la titlul de cel mai bun antrenor din Spania) este detinatoarea Cupei UEFA si a Supercupei Europei. In plus, ar mai fi de retinut ca, inaintea partidei de aseara (ora 22.00), FC Sevilla ocupa pozitia de lider in clasament, devansand astfel pe FC Barcelona, care are insa un meci mai putin disputat.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.