Mijlocasul vasluienilor, Marius Croitoru, este cu un pas in Ghencea, dupa ce patronul Gigi Becali le-a transmis rivalilor care il doresc pe fotbalistul moldovenilor sa-l uite, pentru ca acesta este deja al Stelei. Jucatorul inclina sa semneze cu ros-albastrii, desi se afla si pe lista lui Mircea Rednic. Steaua va plati 500.000 de dolari, plus Panait.

Marius Croitoru este foarte aproape de transferul la Steaua. Mijlocas ul de 26 de ani avea programata astazi o intilnire, la Baca u, cu managerul general al ros-albastrilor, Mihai Stoica, dar oficialul din Ghencea nu s-a mai prezentat la negocieri. Cu toate acestea, numa rul unu la Steaua, Gigi Becali, sustine ca fotbalistul este deja jucatorul Stelei.

"Cind vrea Becali un jucator, il ia Becali. Rednic si ceilalti sa-l uite pe Croitoru", a transat patronul stelist disputa pentru jucatorul originar din Giurgiu. Curtat de AEK Atena si de VfL Bochum, dar si cu oferte concrete de la Dinamo, FC Arges si CFR Cluj, fotbalistul vasluienilor este foarte aproape de transferul la Steaua, negocierile fiind purtate la nivel inalt, intre Becali si Adrian Porumboiu.

Pentru acest transfer, Steaua va urma sa achite clauza de reziliere, de 500.000 de dolari, si il va ceda definitiv pe fundasul Bogdan Panait. Acesta din urma a venit in vara tot de la SC Vaslui, la pachet cu atacantul Valentin Badea, Steaua achitind 1,5 milioane de euro pentru transferul celor doi. Panait a prins foarte putine meciuri in tricoul ros-albastru, deseori el raminind chiar in afara lotului lui Cosmin Olaroiu.

Croitoru este exact tipul de jucator dorit de latifundiar, care s-a plins in nenumarate rinduri ca nu are in echipa un fotbalist capabil sa elimine prin dribling un adversar, mijlocasul corespunzi nd perfect acestei caracteriza ri. Vasluianul a reusit cel mai bun sezon din cariera, inscriind in acest tur patru goluri si fiind cel mai bun pasator din echipa moldoveana.

Daca se va oficializa, va fi al doilea transfer reusit de Steaua in aceasta pauza competitionala, dupa brazilianul Andrey Nazario, inlocuitorul lui Carlos, adus de la Figuierense, pentru aceeas i suma, juma- tate de milion de euro.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.