Presedintele clubului Messina, Pietro Franza, l-a acuzat pe Marco Materazzi, fundasul clubului Inter Milano, ca este "un mare provocator", la o zi dupa meciul pe care echipa sa l-a pierdut cu 2-0 in fata clubului milanez. "Materazzi a fost, ca de obicei, un provocator. L-am vazut deja la Cupa Mondiala, cu Zidane. Eu nu vreau sa pun pe acelasi plan cele doua cazuri, dar pot sa afirm ca este un mare provocator", a declarat Pietro Franza.

El a facut referire la doua evenimente in care a fost implicat campionul mondial cu echipa Italiei in cursul acestei intalniri. La un contact cu Marc Zoro, Materazzi i-a aplicat o usoara lovitura de cap fundasului Messina, gest neobservat de arbitru, dar care s-a putut observa pe imaginile tv. Apoi, Materazzi a primit avertisment dupa ce a avut un schimb de replici cu antrenorul formatiei adverse, Bruno Giordano, care, la randul sau, a fost eliminat de pe banca. Referitor la capul in piept aplicat de Zidane lui Materazzi in finala CM, francezul a precizat ca a refuzat sa se impace cu italianul. "Eu nu cunosc nici un Materazzi. Am petrecut 5 ani in Italia si am destui prieteni italieni. Dar nici un Materazzi", a precizat Zidane.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.