Antrenorul si directorul executiv s-au contrat
Perioada de transferuri a adus risipirea linistei care domnea in Stefan cel Mare. Primul pas l-a facut chiar Ionel Ganea: "E un nesimtit!", i-a transmis atacantul lui Cristi Borcea, dupa care a plecat la Rapid. Din cite se pare insa, nu este singurul scandal din Stefan cel Mare. Chiar transferurile au fost subiectul care a declansat o cearta intre Mircea Rednic si Cristi Borcea. Motivele? Antrenorul il vrea foarte mult pe Marius Croitoru de la Vaslui, numai ca directorul executiv nu vrea sa plateasca 500.000 de euro pentru acesta.

Apoi, contactat telefonic si intrebat de Catalin Munteanu, tehnicianul a spus ca acesta nu a plecat inca de la Dinamo. Informat despre declarat iile lui Borcea cum ca i-a fost reziliat contractul acestuia, Puriul a inchis si l-a sunat pe Borcea. De asemenea, se pare ca antrenorul nu a fost de acord nici cu plecarea lui Ionel Ganea, el insistind foarte mult ca atacantul sa ramina. Contactat de Mediafax aseara, Puriul a negat diferendul cu actionarul.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.