Dorinel Munteanu continua sa bage zazanie intre comisiile FRF si presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan. Luni, Curtea de Arbitraj a Fotbalului a mentinut decizia potrivit careia antrenorul Dorinel Munteanu nu va trebui sa achite clauza de reziliere a contractului cu gruparea ardeleana. De asemenea, memoriul depus de CFR Cluj impotriva jucatorului Dorinel Munteanu a fost respins, astfel ca acesta va putea fi legitimat la FC Arges. Totusi, CAF a anulat hotararea Comisiei de Apel legata de jucatorul Dorinel Munteanu, mentinand-o pe cea a Comisiei pentru Statutul Jucatorului.

Astfel, Dorinel Munteanu va trebui sa returneze jumatate din veniturile obtinute ca jucator la CFR Cluj, iar la FC Arges va ispasi o suspendare de doar opt etape, fata de 10, cat dictase initial Comisia pentru Statutul Jucatorului. Deciziile CAF sunt definitive, irevocabile si executorii. In aceste conditii, presedintele clujean, Iuliu Muresan, a declarat, ieri, ca, in cazul in care decizia CAF privind litigiul cu Dorinel Munteanu nu va fi schimbata, va face memorii la UEFA si FIFA.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.