Vestea a fost anuntata ieri de oficialii FRF, care au subliniat ca Bucurestiul a primit acceptul de a organiza finala Cupei UEFA din 2010 sau din 2011, singura conditie impusa de forul european fiind existenta unui stadion adecvat pentru un asemenea eveniment.

"In urma cu cateva zile, pe adresa FRF a sosit un fax de la UEFA prin care ne anunta ca a acceptat oferta Capitalei Romaniei de a organiza finala Cupei UEFA in 2010 sau in 2011", a declarat directorul general al forului intern, Ionut Lupescu, tot el adaugand ca, in privinta conditiei impuse de responsabilii europeni, astazi se va intalni cu primarul Capitalei, Adriean Videanu, pentru a purta o discutie despre inceperea licitatiei de refacere a Stadionului National din Complexul Lia Manoliu. De asemenea, in cadrul aceleiasi conferinte de ieri, Mircea Sandu a precizat ca Bucurestiul va gazdui in 2008 primul Comitet Executiv al UEFA.

Altfel, sa mai spunem ca FRF a prezentat ieri raportul de activitate pe anul 2006, in care se arata ca au fost realizate venituri de 3.260.000 de euro, un profit ce este mai mult decat dublu fata de anul anterior. In plus, Nasu’ si "Kaiserul" si-au dezvaluit si planurile de viitor, in acest sens unul dintre proiecte legandu-se de infiintarea unei selectionate nationale B, in care sa evolueze jucatorii "interni" si "externi" mai putin utilizati la nationalele de tineret si seniori. De altfel, un astfel de turneu destinat selectionatelor B va avea loc (pentru prima data in Europa de Est) in 2008, in Turcia. Cat priveste candidatura la postul de membru al Comitetului Executiv UEFA, Mircea Sandu a marturisit ca "pe langa avantaje sunt si o serie intreaga de dezavantaje".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.