Idolul femeilor din intreaga lume, dar si cel mai bine platit fotbalist la ora actuala, vedeta lui Real Madrid, David Beckham, si-a asigurat corpul cu suma record de 150 milioane de euro

Jucatorul a reusit sa iasa din nou in evidenta si sa socheze presa si oamenii din lumea fotbalului cu suma excentrica cu care si-a asigurat corpul, 150 de milioane de euro, polita fara precedent in Marea Britanie. Asigurarea, ale carei costuri imense a fost nevoie sa fie impartite la mai multe firme, il despagubeste pe Beckham in cazul unor accidentari pe teren, desfigurari sau boli grave.

Ca orice vedeta care se respecta, jumatatea Victoriei Beckham avea deja o asigurare personala, insa actualul contract este dublu fata de cel precedent. "The Sun" cotidianul, care a titrat aceasta informatie, precizeaza ca polita nu este valabila in cazul in care jucatorul madrilen ar practica sporturi extreme, gen catarari sau surfing, insa nu se stie inca daca polita este valabila si in cazul in care starul ar fi rapit si ar fi nevoie sa se plateasca o rascumparare. Ideea unei astfel de asigurari a fost pusa in practica de fotbalistul in varsta de 31 de ani cu scopul de a se proteja in eventualitatea unei accidentari grave ce i-ar pune in pericol cariera si in acelasi timp veniturile. Se stie ca, la ora actuala, Beckham este cel mai bine platit jucator din lume, el primeste anual numai de la Real Madrid suma de 6 milioane de dolari.

Polita de asigurare a lui David Beckham este apropiata de suma asigurarilor facute de vedetele de la Hollywood. Cea mai invidiata femeie pentru posteriorul pe care il are, sotia lui Marc Antony, se zvoneste ca si-ar fi asigurat fundul pentru o suma exorbitanta care se invarte in jurul unui miliard de dolari, insa se subliniaza faptul ca de fapt cea reala ar fi apropiata de polita lui David Beckham. Nici picioarele divelor Mariah Carey sau Kim Bassinger nu sunt mai ieftine de 2 milioane de dolari, asa cum nici polita silicoanelor Pamelei Anderson, care au costat 2 milioane de dolari, nu scade sub 4 milioane.

Beckham e cel mai curtat sportiv de catre sponsori, el incasand, pe langa salariul de fotbalist, 4,5 milioane de euro de la Adidas, cu care are o intelegere de 3 ani, 11 milioane de la Motorola, 3 milioane de la firma de bauturi racoritoare Pepsi si un contract publicitar cu Gillette. In total, venitul anual al jucatorului pe anul acesta este de aproximativ 23 de milioane de euro


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.