Daniel Ghita l-a invins prin KO, in a doua repriza a galei "Bataie in Giulesti" pe francezul Tony Gregory, cel care il doborase, la 10 martie, la Iasi, in gala "Uriasii Moldovei".

El povesteste ca nu a tinut mortis sa-i demonstreze adeversarului sau ca e mai bun, ci publicului, pe care a vrut sa-l asigure ca infringerea de la Iasi nu a fost decat o greseala: "Sincer, nu am visat decat la o revansa in fata sustinatorilor mei, pentru ca, la Iasi, a fost o eroare care m-a costat un meci. Dar, mereu, un campion, chiar daca pierde sau castiga, trebuie sa mearga inainte cu fruntea sus. Nici unul din marii campioni nu vede un dezastru intr-un meci pierdut, intotdeauna el isi continua drumul pe care a pornit".

"Gladiatorul" a dezvaluit ca pentru intalnirea cu Gregory a urmat un program special: "Am fost in Olanda, unde am stat trei saptamani si jumatate. Acolo este mierea K1. Am fost singur -adica fara Ciprian Sora - si am urmat un stagiu de pregatire, cu un antrenor special, care mi-a daruit un psihic foarte bun si motivatia de care aveam nevoie pentru a invinge". Desi, inainte de fiecare meci, luptatorii obisnuiesc sa vizioneze mai multe confruntari ale viitorului adversar, ofiterul SPP a afirmat ca nu l-a interesat decat acela in care a fost facut KO. "Trebuie sa recunosc ca am vizionat de 10 ori meciul pe care l-am pierdut in fata lui Gregory, pentru a vedea exact unde am gresit".

Iftimoaie, provocat la duel

La finalul meciului castigat in fata lui Tony Gregory, Daniel Ghita l-a provocat, la microfonul de pe scena, pe Ionut Iftimoaie. Acesta din urma nu a dat nici un raspuns, insa, daca ar fi sa aiba loc, meciul se va desfasura la Cluj, in luna februarie. Aceasta deoarece atunci si-a programat Iftimoaie retragerea din activitatea de luptator in Local Kombat.

Nu vrea sa fie bodyguard

Pentru anul 2007, Daniel Ghita are planuri mari, el dorindu-si sa participe la una din cele mai mari competitii de Local Kombat: "As vrea sa lupt anul viitor in turul piramidei, insa deocamdata nu stiu exact unde se va organiza".

Un lucru este cert in ceea ce priveste viitorul bucuresteanului, si anume ca nu ar accepta niciodata sa fie garda de corp: "Nu-mi place sa fiu bodyguard si sa fiu aratat cu degetul, sa se spuna despre mine ca sunt garda de corp. Eu sunt Daniel Ghita si vreau sa fiu respectat pentru ceea ce fac in ring".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.